Samla in pengar till FOP-forskningen

Vi uppmuntrar alla olika insamlingar via olika projekt, utmaningar eller i sociala medier. Vi har sett många fantastiska initiativ av familjemedlemmar och vänner till någon som lever med FOP, vilket resulterat i pengar till insamlingen. Dela gärna med dig till föreningen så vi kan synliggöra insamlingen för fler.

Pärla för FOP

Via projektet “Pärla för FOP” kan du själv tillverka armband som sedan säljs till förmån för forskningen. Pärlor och material finns och kan skickas till dig.

Vi har även redan nu ett lager med armband om du vill sälja till förmån för forskningen. Kontakta föreningen så hjälper vi dig vidare.

Walk Run Roll for FOP

Marie H Fahlberg och Sarah Casebolt drog den 23 september 2020 igång Walk Run Roll for FOP med syftet att få oss alla att röra oss mer i Corona-tider.

Du hittar mer info på Facebooksidan: Walk Run Roll for FOP

Här kan du köpa kläder och samtidigt skänka pengar: Kläder

Translate »